Hemsedal 17-19 august
søndag 19. august 2012

Hvor fint vær skal de ha, liksom? Søndag 19. august 2012.

Å ja å ja, å du å du å du men det var flott vær på Jæren i dag! Men hvor mange stilte på reserveturen? Avlyse Hemsedal pga møkkavær over Hardangervidda er en ting, men trekke seg fra alternativet? Fladepedal var i dag representert ved Geir og Marit. Et kvarter før avgang tikket det inn tekstmelding fra Kongen om at også han pinglet ut. Jeg sier som Geir: Hvor fint vær skal de egentlig ha?

Kunne ikke fått det flottere enn i dag. Vi hadde selskap av Øystein og Elisabeth til Orre, og så fortsatte vi ut til Nærbø med deilig iskrempause i solskinnet. Litt greit at gjestene svingte av mot Klepp, for Gamle Ørn var i storslag og dundret som en gal over Jæren.

Måtte knipse oss foran bilen til Arvid Mæland på Statoilen på Nærbø. Sjekk hornene på taket. Geir vurderer tilsvarende på Birkebeineren neste helg.

Vi manøvrerte oss gjennom sauedrit opp til Våland, suste nedover til Risa og padlet rolig opp til Undheim, Knudaheio og over Sikvaland. Aldeles Strålende Vær, folkens. Pittelitt motvind fra nordover fra Ålgård, men hallo. Kan ikke få det bedre.

I dag klarte jeg så någenlude å holde følge med Geir. Han syklet offroad og hadde ryggsekk med hermetikk i. Øver til Birken... Joda, det er sånn gutta må gjøre for at jeg ikke skal sprenges helt.

Tusen takk for kanontur, Geir, og lykke til på Birken!

Månestråle

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar